Om Mandarin Media

Onlinetidningen Mandarin Media för ett friskare Sverige publiceras i samarbete med nyhetstjänsten SvenskPress.se. Här får du att ta del av den senaste forskningen inom hälsa. Få experters tränings- och kostråd. Lära dig allt om naturliga skönhetsbehandlingar, ekologisk hudvård och hur du håller vikten när du blir äldre.

Det är hälso- och medicinjournalisten Inger Palm som är ansvarig utgivare för Mandarins onlinetidning. Här tänker hon ta ut svängarna, vara slagkraftig och våga vara kritisk granskande.

Inger har arbetat för tidningar som Svenska Dagbladet, GT, Norrländska Socialdemokraten, tidningen Land, MåBra och nu de senaste åren för tidningen Kurera.

– Efter att ha arbetat i snart 40 år som journalist, och åt andra i alla dessa år, så ska det bli spännande och utmanande att driva en egen tidning. Jag ser fram emot att samarbeta med mina medarbetare på Mandarins redaktion och de skickliga kommunikatörerna på Svensk Press, säger Inger.

På Mandarins sajt kommer vi att skriva om allt som rör hälsa och friskvård, om vikt och hur du blir av med din övervikt, testa skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar (utan kniv), om kost, motion och hur du fortsätter att vara ditt bäst jag långt upp i åren.

 

Mandarin Media förlag ger även ut trycksaker.

Våren 2023 kom boken, Den smala lyckan – professorn med nyckeln till viktnedgång som handlar om Charlotte Erlanson-Albertsson forskning på aptitkontroll och upptäckten av de ämne som dämpar aptit och tar bort sötsug. Boken hittar du i nätbokhandeln.

I december 2023 fick förlaget förmånen att formge och textredigera ett 76-sidigt magasin på uppdrag av Nordiska föreningen för Naturlig Näring & Metabol Hälsa. Den finns till försäljning här: https://www.nnmh.se

Mandarin Media gör även:

  • Annonser
  • Broschyrer
  • Contents
  • Föreläsningar
  • Redaktionella texter

Kontakta Inger Palm för mer information och samarbete:
E-post inger@mandarinmedia.se
Telefon: 076-196 40 49.

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Nyhetsbrev
Veckans mest lästa
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer